Wilt u zorgen dat uw kind op tijd binnen is?

Bericht van 11-04-2024

De laatste tijd merken we dat het op tijd in de klas zijn een aandachtspunt is. Daarom even alles op een rijtje zodat we onze onderwijstijd goed kunnen benutten.

 

* De deuren gaan om 8.20 uur open.

* De kinderen moeten om 8.30 uur in de klas zitten. (Dus jas uit, eten en drinken opruimen, afscheid nemen etc. moet voor die tijd gebeurd zijn.)

* Om 8.30 uur start de onderwijstijd. Kinderen die niet om 8.30 uur in de klas zijn, zijn te laat. Dit zullen wij in Kwieb bijhouden zodat dit ook voor u inzichtelijk is. 

* Brengt u kinderen in meerdere groepen? Dan is het nog steeds de bedoeling dat kinderen om 8.30 uur in hun eigen groep zijn. 

 

In de groepen 1/2 start de dag ook om 8.30 uur. Daarnaast zijn ouders eventueel nog welkom tijdens het meedoekwartier. Deze tijd is bedoeld om met het kind samen rustig op te starten. De leerkracht begeleidt dit en is dus niet beschikbaar voor vragen. Heeft u een vraag dan kan de leerkracht u na schooltijd te woord staan. Om 8.45 uur willen de leerkrachten in de kring zitten. Het vriendelijk verzoek aan ouders om dus rond 8.40 uur de groep rustig te verlaten zodat alle kinderen ook om 8.45 uur in de kring kunnen zitten. 

 

In de andere groepen is het de bedoeling dat alle ouders om 8.30 uur uit de groepen zijn zodat de dag kan starten. 

 

We zullen hier de komende tijd extra alert op zijn en eventueel ouders hier ook op aanspreken. We rekenen op uw begrip en medewerking. 

update update