Tevredenheid

12-10-2022

Voor de vakantie heeft u allen de mogelijkheid gehad voor het invullen van een tevredenheidspeiling. Bedankt voor uw deelname!

De resultaten hebben we natuurlijk bekeken. Hier halen we ook altijd graag onze eigen tips en tops uit en deze nemen we mee in de ontwikkeling van ons kindcentrum. 

 

We zijn ontzettend blij te lezen dat de tevredenheid hoog is. Hoog voor onze locatie, maar ook afgezet tegen andere locaties binnen en buiten Blosse. De lijst is ingevuld door 62 ouders. Dit lijkt genoeg om ook representatief te zijn, dus voor ons een mooi beeld!

Daarnaast lezen we meermaals terug dat men blij is dat we een stabiel team hebben en eigenlijk nauwelijks kinderen niet kunnen opvangen of geen onderwijs kunnen bieden. Mijn dank gaat dan ook uit naar mijn team die dit mogelijk maakt!

 

Natuurlijk zijn we hier blij mee, en dit willen we ook graag vasthouden! Daarom halen we ook een aantal ontwikkelpunten uit de peiling, deze nemen we mee in de ontwikkelplannen. 

* Er is steeds aandacht voor communicatie en dit blijkt ook van belang. Het tijdig informeren maar ook informatie verstrekken aan het gehele kindcentrum is helpend. Dit is in de peiling onder onze aandacht gebracht, zowel voor onderwijs als opvang en ons servicebureau. 

* We hebben een aanbod voor meerkunners neergezet. Dit wordt gezien en gewaardeerd. Het is goed dit verder neer te zetten, zodat de rode lijn hierin ook op gehele locatie zichtbaar is. 

* Het zou fijn zijn als de mogelijkheden om binnen thema’s meer aandacht te besteden aan creatief talent, religies, oriëntatie op de wereld of diversiteit verder worden uitgebreid. Hopelijk kunnen we ook weer meer uitstapjes met de kinderen ondernemen. 

* Voor de BSO lag de vraag rondom communicatie, bijvoorbeeld over vakantieplanning. Ook het omgaan met drukte op de groep hebben we gezien en we kijken hoe we hier vorm aan kunnen geven.

 

Voor het kinderdagverblijf kwam de peiling wellicht te vroeg.

 

In de open vragen zijn ons nog dingen meegegeven. Deze zijn vanzelfsprekend anoniem. Mocht u behoefte hebben aan een meer specifieke uitleg, of iets willen toelichten, u bent natuurlijk van harte welkom!

 

 

update update