De week van groep 1/2 a

06-10-2022

Deze week hebben wij onze eerste verjaardag gevierd, is er iemand komen voorlezen, hadden we een boekenmarkt en hebben we een versje geleerd. 

Onze eerste verjaardag was een groot feest. De kinderen wisten nog heel goed wat we bij een verjaardag doen en welke liedjes we zingen. We moeten nog even werken aan het volume, want zingen kunnen we zeker harder! 

Woensdag kwam er bij ons een oma voorlezen. Vanuit de bibliotheek en vanwege de kinderboekenweek komt er 8 weken lang iemand bij ons een boek voorlezen en een versje vertellen. Deze week was het boek Machtige Min en hebben we een versje van een padddenstoel gehoord. Het versje hebben we de dagen daarna geoefend en kunnen de kinderen nu zelf opzeggen. Hij begint met: ’ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ de kinderen kunnen het vast aanvullen.

Woensdag aan het einde van de dag hebben we boeken verkocht, gekocht en rondjes gelopen langs de kleedjes vol met boeken. Sommige kinderen liepen met de juf een rondje, samen hebben we voor elk kind een boekje gekocht en precies bekeken welke geldmuntjes we nodig hadden. Leuk om zo met elkaar te doen. 

Fijn weekend!

party party