Wat doen we op een studiedag?

28-09-2022

Afgelopen maandag hadden we een studiedag. Dit zijn voor ons kostbare dagen, we zijn dan als team samen en kunnen vorm geven aan de schoolontwikkeling en de wensen die we daarin hebben. Deze keer startte de studiedag met een stuk over de bibliotheek. Dit jaar gaan we inzetten op de leesmotivatie van de kinderen. Deze ontwikkeling wordt ook ondersteund door de gemeente en samen kunnen we ervoor zorgen dat we kunnen starten met het bibliotheek op school traject, waarbij we investeren in een leuke collectie boeken, meer zicht op het leengedrag van kinderen en een mooie samenwerking met de bieb. Zo zorgen we voor een heel mooi doel: de leesmotivatie van de kinderen omhoog en daarmee ook een hogere vaardigheid in het lezen. Wat je aandacht geeft groeit: Nou, dat gaan we doen! 

 

Daarnaast hebben we samen een oefening gedaan vanuit de Kanjertraining. Ervaren hoe het is om echt op elkaar te vertrouwen, en er echt voor iemand te zijn, lukt natuurlijk het beste door het te doen! 

 

Verder stond de oudertevredenheidspeiling op de agenda (daarover binnenkort meer), muziek (dat belooft ook iets moois!) en de Blosse expeditie, waarover u eerder dit jaar meer heeft kunnen lezen. De wereld van opvang en onderwijs staat aan de vooravond van een grote ontwikkeling. Maar welke kant dat op gaat? Wij zorgen dat we invloed kunnen uitoefenen!

 

Al met al: een zeer goede dag!

63975642-0784-4C91-9F79-AFF6C07357AB 63975642-0784-4C91-9F79-AFF6C07357AB