Ziek?

16-09-2022

Helaas zien we met het intreden van de herfst ook weer meer ziekmeldingen. Dit is een logisch vervolg, echter zien we ook dat het soms een lastige beslissing is...

 

Wanneer is uw kind ziek? Wij kijken er als volgt tegen aan:

Wanneer uw kind ziek is, betekent het dat uw kind geen onderwijs kan volgen. Uw kind ligt in bed, op de bank, en moet verzorgd worden. Uw kind is dus ook niet thuis aan het werk met schoolwerk. De tijd thuis is om te herstellen en daarin mag uw kind lekker verzorgd/vertroeteld worden. 

 

In andere gevallen, zien we uw kind graag gewoon op school. Wanneer uw kind misschien niet helemaal fit is, en wij merken op school dat het niet gaat, zullen we u bellen. Het is wel van belang dat uw kind gewoon komt. 

 

Heeft uw kind klachten die kunnen duiden op Corona? Dan vragen we u een zelftest bij uw kind af te nemen. Bij een negatieve test kan uw kind daarna gewoon naar school.  Bij een positieve test is het nog steeds van belang om dit op school te melden. 

Wanneer het lastig is om de zelftesten te regelen, kunt u dit op school aangeven. Wij geven dan een aantal zelftesten aan u mee. 

 

We hopen op deze manier de kinderen zoveel als mogelijk op school te zien en rekenen op uw medewerking! Bedankt!

 

ill ill