Sportdaginformatie hulpouders

Groep 3 t/m 8

Beste hulpouder,

Wat fijn dat u zich heeft aangemeld voor onze sportdag. Deze dag vindt plaats op de velden van Double Stars (Vennewater). De kinderen arriveren vanaf 08:30 uur. Als u om 08:20 uur aanwezig bent, dan kunt u rustig uw spullen in de kantine ophalen en naar de verzamelplek van uw team gaan. De namenlijsten hangen op de hekken.

In de bijlage treft u het volgende aan:
* groepsindeling + teamnaam
* uitleg spelletjes sportdag 2022
* wedstrijdprogramma

U hoeft niets te printen. Alle genoemde documenten liggen met een clipboard + potlood klaar in de kantine. Wel verzoek ik u van tevoren de uitleg van de spelletjes goed door te lezen. Ook de tips die aan het einde staan vermeld, zijn belangrijk om door te nemen.
Voor sommige spellen moet een tijd genoteerd worden. Neem hiervoor uw telefoon en/of stopwatch mee.
Natuurlijk is het heel leuk als úw team wint, maar eerlijk spel is nóg belangrijker. Onze ervaring is dat het andere groepen demotiveert als de spelregels bij buurteams ‘vrij worden geïnterpreteerd’.

Het bijgevoegde wedstrijdprogramma moet van boven naar beneden worden gelezen. Om 09:00 uur start team 1 dus bij het kastiebal werpen, team 11 bij de stormbaan, team 10 bij het dobbelsteenspel etc..

Als u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen heeft, dan kunt u mij deze van maandag tot en met donderdag ná school stellen, persoonlijk (groep 5) via mail (iris.wijker@blosse.nl) of bellen (532 05 03). Natuurlijk ben ik ook vrijdag aanwezig om uitleg te geven.

Alvast heel veel plezier en tot ziens.

Groet, Iris Wijker

 

sportsday sportsday