De week van groep 8

19-11-2021

Er is deze week geoefend voor het schaaktoernooi. We hebben onderling een toernooitje gehouden, om zo een team Willibrord samen te stellen. Donderdag is het zover, dan mag ons team strijden tegen de teams van de andere scholen. We zijn nog opzoek naar een of twee begeleiders. Wilt u ons team komen coachen? U kunt zich opgeven via activiteiten: schaaktoernooi begeleiders gezocht. 

We hebben deze week het PCC bezocht voor een leerlingmiddag. We kregen drie korte lesjes van 20 minuten: natuurkunde, gym en Nederlands. We kennen de school stiekem al best wel goed vanwege de expertlessen. Deze gingen deze week gelukkig door! 

Vrijdag werd bekend wie de winnaars waren van de halve finale van de voorleeswedstrijd in de klas. Het was een spannende wedstrijd! Onze klassenwinnaars zijn: Linde en Yara! Zij mogen volgende week strijden tegen de twee winnaars van groep 6/7. Groep 3, 4 en 5 komen bij ons kijken. 
 

Volgende week dinsdag gaan we op bezoek bij het Jac P Thijsse. We vertrekken om 08.20 op de fiets vanaf school. Iedereen moet dinsdag dus vroeg op school zijn. 
Is er nog een ouder die met ons mee wilt? Stuur mij even een berichtje. 


Belangrijke data: 
- Dinsdag 23 november: bezoek JPT (om 08.20 vertrekken vanaf school) 
- Woensdag 24 november: schoenzetten
- Donderdag 25 november: finale voorleeswedstrijd & schaaktoernooi 
- Dinsdag 30 november: surprises mee 

 

Fijn weekend!

IMG_5848 IMG_5848
IMG_5816 IMG_5816