De week van groep 8

08-10-2021

We hebben een top kamp achter de rug. Ondanks het slechte weer hebben we onwijs genoten. 

We vertrokken woensdagochtend op de fiets richting de Hoep. Daar hebben we even rondgekeken en hebben we levend stratego gespeeld.
Daarna vervolgden we onze weg richting de Stayokay in Heemskerk. Helemaal doorweekt kwamen we aan. We gingen de kamers inrichten, petten kleuren en er was even vrije tijd. Tussen de buien door hebben we een foto speurtocht gedaan. Er hingen verschillende kleuterfoto’s over een wandelroute verspreid. De vraag was alleen welke juf of meester is er op de foto te zien. 
’s Avonds hadden we de bonte avond met veel leuke optredens. Voor het slapen werd er nog een verhaal vertelt over het spook van Slot Assumburg.
De volgende dag stapten we weer op de fiets. We reden naar het strand bij Wijk aan Zee. Het was een flinke fietstocht met veel tegenwind. We kregen een surfles van Ozlines Surf. Die middag hebben we nog een potje levend stratego gedaan.
’s Avonds kwamen er een aantal juffen langs om met ons het levend cluedo spel te spelen. Daarna vertelden we ons broodje aap verhaal aan elkaar, zongen we de kampliedjes en speelden we weerwolven. 
De volgende ochtend gingen we naar Paasdal midgetgolf. Om 14.15 kwamen we weer terug op school. 

Alle foto’s staan op www.blosseplein.nl. Uw kind kan zich hierop inloggen. Verdere uitleg hierover krijgt u via een ander bericht. 

IMG_5582 IMG_5582