De week van groep 8

16-04-2021

Dinsdag deden we mee aan de nationale buitenlesdag. We hebben de hele dag buiten gewerkt. Gelukkig was de zon lekker aanwezig. Het was een groot succes! 

We hadden een rekenles over omtrek, oppervlakte en inhoud. Iedereen had een meetlint meegenomen om verschillende dingen op het schoolplein op te kunnen meten. 
Ren-je-rot spel bij spelling. 
Voor taal moesten er verschillende geheimcodes gekraakt worden. De werkwoorden die hieruit kwamen moesten worden vervoegd. 
Verder hadden we een Engelse woordenschat les, leerden we over onze ecologische voetafdruk en gingen we op de Bult een natuur tekening maken. Het was een dag die voor herhaling vatbaar is! 

Donderdag kregen we een theaterworkshop ter voorbereiding op de musical. We leerden handige tips over je lach inhouden, verschillende emoties laten zien met je gezicht, houding, stem en stevig staan. 

We hebben samen alvast even gekeken naar de IEP. Hoe ziet zo’n toets eruit en wat kun je verwachten? Volgende week dinsdag en woensdag maakt groep 8 de eindtoets. 

Vrijdag mochten we langskomen bij jongerenwerk op de BMX baan voor een potje lasergamen en voor een kennismaking met jongerenwerk en de buurtsportcoach. 

IMG_4540 IMG_4540
IMG_4499 IMG_4499
IMG_4548 IMG_4548