De week van groep 7

11-12-2020

De klas is de afgelopen week veranderd van Sint naar Kerst. De lichtjes hangen en de boom is versierd. Ook klinken er al mooie liedjes in groep 7. Bij IPC zijn ze druk bezig met het zelf muziek maken op de melodie van ’Ode to joy’. Hierbij maken de kinderen gebruik van verschillende instrumenten. Drumstel, keyboard, bellen, klankstaven, xylofoon en nog veel meer. Het lijkt wel een orkest! Verder is er ook geknutseld en worden er Kerstkaarten gemaakt. Het is al erg gezellig in de groep. 

Volgende week donderdag staat de Kerstviering op de planning. We zullen met alle kinderen op school ontbijten. Zij hoeven hiervoor niks mee te nemen. Wel graag iets te eten en drinken meegeven voor 10 uur en de middagpauze. Na het ontbijt gaan we in 3 groepen in circuitvorm aan de slag. Wat we precies gaan doen ......

Vrijdag is de laatste dag voor de vakantie. Deze dag is juf Helga voor het laatst in groep 7. Zij zal na de vakantie de uren van juf Jacquelien in groep 4 invullen en meester Bram zal 5 dagen in groep 7 zijn. 
Op deze dag is er geen gym en zullen we gaan kijken naar een Kerstvoorstelling van groep 5/6. 

christmasbreak christmasbreak