Tevredenheid op de BSO

23-11-2020

Enige tijd geleden is de ouders van de BSO gevraagd een tevredenheidsenquete in te vullen. Inmiddels hebben we hier een verslag van gekregen.

Het deelnamepercentage was wat laag. Toch kunnen we hier al een aantal voorzichtige conclusies uit trekken en zijn we heel trots op wat we nu al zien!

 

Uit de peiling blijkt dat ouders onze opvanglocatie met een 8,4! Een onzettend mooi cijfer aangezien landelijk locaties een 7,7 scoren. Echt iets om trots op te zijn dus! De opvang scoort daarmee het label: ”zeer tevreden”

 

Ouders blijken erg tevreden te zijn over de sfeer van onze locatie, de pedagogisch medewerkers, het gebouw en de openingstijden.

 

Natuurlijk willen we ook altijd verbeteren! Een aantal aandachtspunten halen we hier ook uit. Zo zien ouders verbetermogelijkheden bij de inhoud en hoeveelheid activiteiten die we organiseren. We kunnen ons goed voorstellen dat u hier als ouder de laatste tijd ook minder goed zicht op heeft (gehad). Onze vakantie opvang is volop aan het ontwikkelen, zo ook de activiteiten die we in de vakantie aanbieden. Daarnaast blijven we altijd kijken naar de behoeftes van de kinderen. Een kind die liever zelf speelt, laten we ook lekker zelf spelen!

 

Natuurlijk worden er op bestuursniveau ook aandachtspunten uitgehaald. Deze worden dan ook daar verder opgepakt.

speech-bubbles-303206_1280 speech-bubbles-303206_1280