Afgelasting/uitstel PCC Maalwater Run&Walk

20-03-2020

Via deze weg willen we laten weten dat de PCC Maalwater Run&Walk, die gepland stond voor zondag 19 april a.s., geen doorgang zal vinden. Reden daarvoor is de uitbraak van het Coronavirus en de maatregelen die het kabinet daaromtrent heeft genomen. Als organisatie gaan wij ervan uit dat de huidige beperkende maatregelen ook na 6 april a.s. van kracht zullen blijven. Wij vinden het ontzettend jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen, maar uiteraard staat de gezondheid van een ieder voorop.  
 
Het heeft onze intentie om de PCC Maalwater Run&Walk op een later moment in dit jaar te organiseren, maar dit hangt (onder andere) af van de ontwikkeling van het virus in Nederland. Aangezien hierover veel onduidelijkheid bestaat, is hierover op dit moment nog geen besluit genomen.  
 
Mocht het evenement op een later moment plaatsvinden, dan zijn de op de basisscholen van Heiloo reeds betaalde deelnamekaarten uiteraard ook voor dit evenement geldig. Wordt er geen alternatieve datum gevonden of kun je niet op de alternatieve datum, dan vindt geen restitutie plaats maar zullen de reeds betaalde gelden wel aan de leerlingen van de basisscholen ten goede komen in de vorm van Sport@School lessen.  
 
Wij gaan ervan uit dat iedereen begrip heeft voor ons besluit. Mochten er dringende vragen zijn, dan zijn we te bereiken via Facebook en/of via pccmaalwaterrunenwalk@gmail.com  

Holland Sport logo Holland Sport logo