Schoenendoosactie

11-10-2019

Beste ouder, verzorger, 
 
Op zondag 13 oktober om 10 uur start in Heiloo, in de viering van de   Willibrorduskerk, de jaarlijkse schoenendoosactie. Deze actie is voor kinderen in   voormalige oorlogsgebieden om ze een kans te geven ook naar school te gaan en   ze daarmee een toekomst te bieden. Deze kinderen willen graag naar school, maar mogen dit pas als ze zelf schoolspullen hebben. We willen ze hierbij helpen   door versierde schoenendozen te vullen met school- en toiletspullen en  speelgoed. 
 
Dit jaar willen wij graag met de kinderen van de Willibrordschool daar ook aan   mee doen. Wij willen daarom vragen of uw kind geld mee naar school mag nemen  om spullen voor de schoenendozen te kopen. In de hal zal zichtbaar worden  gemaakt hoeveel er al gespaard is. 
 
Op vrijdag 11 oktober komen wij in de klassen om er meer over te vertellen. 
 
De school actie eindigt op donderdag 7 november. Op vrijdag 8 november maken  we bekend hoeveel elke klas heeft opgehaald. 
 
We hopen voor de kinderen in Malawi, Sierra Leone, Togo, Moldavië, Roemenië en  in de vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden dat er veel gespaard mag worden. 
 
Natuurlijk kunnen jullie thuis ook meedoen aan de actie. Zie ook   
 http://www.actie4kids.nl/ . 
 
Franca Kuijper  (groep   6/7) 
Joyce (moeder van  Franca)

actie4kids actie4kids