De laatste week voor de vakantie in groep 7/8

19-10-2018

En toen was het ineens alweer vakantie! Wat zijn de afgelopen weken snel voorbij gegaan en wat hebben we al hard gewerkt. 

Maandag hebben we heerlijk gegymd. We werkten goed samen in 4 vakken: touwverhuizen, trampoline springen, air hockey en stuiteren/trucs met de bal. 
Julianne deed een geweldige omhaal met de bal en schoot hem zo in de basket (die op z’n hoogste stand stond). 

Dinsdag kwamen Didi en Raisa bij ons langs. Ze kwamen vertellen over het PCC: hoe werkt het, hoe gaat het, nieuwe vrienden, huiswerk, juf/meester/mevrouw/meneer, ect. 

Ook hadden we die dag de rekentoets. Die was best wel pittig. Het ging over : en x met kommagetallen, heel getal x een breuk en procenten uitrekenen. 

Verder leerden we deze week om jezelf te zijn. Wanneer ben je echt jezelf en kan je dat altijd zijn. Zet de witte pet op. 
We maakten met IPC vriendschapsarmbandjes. Wat een heerlijke bezigheid. Lekker bij elkaar zitten, gezellig kletsen en tegelijkertijd armbandjes voor elkaar maken.
Vrijdag sloten we dit thema af met gezelschapsspellentjes. Dat was een mooie afsluiting om de vakantie mee in te gaan. Ons volgende thema is ’Mythes en Legendes’. 

Fijne vakantie allemaal! 

 

vriendschapsbandje 1 vriendschapsbandje 1
vriendschapsbandje vriendschapsbandje