Wat een bijdrage!

We zijn er stil van...

Vandaag was het zover: de veiling ten behoeve van de Willibrordschool. Vooraf best even spannend... Zouden er wel ouders of betrokkenen komen? Gelukkig stroomde het schoolplein vanaf 14.00 uur aardig vol...

Er werden vele blikken gegooid, er werd veel limonade gedronken, de cakejes smaakten werkelijk heerlijk! Daarnaast: de lootjes werden goed verkocht...

Er werd gestart met de veiling. Ralf Bechthold heeft als veiling meester een mooie taak vervuld! Diverse veilingobjecten werden goed verkocht. De topper was toch wel het verhaaltje voor het slapen gaan door juf Sandra.

Er waren heel veel prijsjes voor het Rad van Fortuin, de kinderen stonden iedere keer weer vol spanning te wachten in de hoop een mooie prijs in de wacht te slepen.

 

Na afloop werd er door vele mensen geholpen met opruimen, en konden we voorzichtig kijken naar de opbrengst. Daar werden we wel even stil van... De gehele opbrengst van de veiling is maar liefst €1338!!!

 

Het gehele team van de Willibrord is trots! Wat is het hartverwarmend dat alle ouders dit ons gunnen en we er samen zo’n mooie middag van hebben kunnen maken. Alle hulp, van organisatie (wat zijn we blij dat de organisatie werd opgepakt!!!), tot klaarzetten, cakejes bakken, helpen bij de koffie en thee, maar zelfs ook het opruimen... Lieve allen: enorm bedankt!!!

veiling veiling