Naschoolse activiteit: meespelen in je eigen film!

Dat is een mooie kans!

Op 13 februari isacteur Torsten Colijn, bekend van de tv-series ”Beatrix, Oranje onder vuur” en ”Verborgen Gebreken” langsgeweest bij de groepen 5, 6, 7, en 8 om te vertellen over Workshop de Ontdekkingsreis. 

 

Wat is Workshop De Ontdekkingsreis?

De grootste theater/filmworkshop van Nederland en België met uitzonderlijke kansen voor ieder kind!

 

Plezier staat voorop tijdens deze lessen, in combinatie met leren samenwerken, respect voor elkaar en progressie boeken op het gebied van theater/filmacteren en schrijven. 

 

De kinderen krijgen een zeer bijzondere kans. Ze bedenken namelijk een eigen verhaal, spelen hierin een rol en leren hoe een professionele film wordt gemaakt, onder regie van Torsten Colijn.

 

In de Vue-bioscoop hebben we vervolgens een echte filmpremière! De kinderen (filmsterren) worden hier met een echte limousine naartoe gereden en ontvangen met een rode loper en een drankje. Vue Cinema’s is officieel partner van Workshop De Ontdekkingsreis.

 

Kortom: een onvergetelijk en uniek avontuur dat ieder kind zou moeten meemaken! 

 

Er zijn in de afgelopen jaren met diverse basisscholen al tientallen professionele kinderfilms gemaakt. Bekijk ze gratis op het YouTube kanaal van Workshop de Ontdekkingsreis: http://www.youtube.com/workshopdeontdekkingsreis

 

De kinderen hebben een folder met informatie meegekregen. De workshop kan van start bij 31 aanmeldingen. We hopen op veel enthousiasme!

 

Op dit moment zijn er 16 aanmeldingen, dus er is nog plaats genoeg! 

Workshop de Ontdekkingsreis Workshop de Ontdekkingsreis