Kindcentrum Willibrord

Hoe groeien we naar het kindcentrum toe?

Zoals eerder aangekondigd, verandert er veel in onderwijs land. Wij geloven in een doorgaande lijn in ontwikkeing voor kinderen van 0 - 12 jaar. De Willibrord zal groeien naar een mooi kindcentrum met een passend aanbod.

 

De eerste stappen zijn gezet, de Willibrordschool valt nu onder stichting Blosse (een organisatie die is ontstaan door samenwerking van Flore en stichting Kinderopvang Heerhugowaard). De voor- en naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar zal daardoor vorm gaan geven aan deze intensieve samenwerking. Dit zal gebeuren onder leiding van Anita Kraakman, die leider van het kindcentrum wordt, en daarmee dus verantwoordelijk is voor het onderwijs en de opvang van kinderen vanaf 4 jaar. 

 

vanaf 1 maart krijgt ons team dus een nieuwe vorm. Ons team bestaat niet meer alleen uit onderwijs personeel, ook de pedagogisch medewerkers zullen voortaan volwaardig onderdeel van het team zijn. 

 

Ouders die een kind bij de huidige opvang hebben, worden maandag verder geïnformeerd over de overgang naar het kindcentrum. 

In-een-kindcentrum-kunnen-kinderen-kansrijk-opgroeien In-een-kindcentrum-kunnen-kinderen-kansrijk-opgroeien