Informatie avond continurooster

Wat hebben we besproken?

Donderdagavond 12 januari hebben we ouders geinformeerd  over het onderzoek naar de schooltijden en hoe het proces eruit al zien. Siebrand Konst, adviseur onderwijs van stichting Flore, heeft de verschillende modellen uiteen gezet en enkele vragen beantwoord. Daarnaast hebben we mogelijke modellen toegelicht en vragen beantwoord. 

De presentatie is hier (/content/26345/download/clnt/72617_Presentatie.pptx)te downloaden.

Op deze avond hebben we ook een informatief filmpje bekeken, deze kunt u hier (https://www.youtube.com/watch?v=9oUiRiDB7pg) terug zien. 

Het informatiebulletin is op de site terug te lezen.

Vanuit Forte is een duidelijke wens om samen te werken, ongeacht de schooltijden. Deze Samenwerking zullen we de komendce tijd verderontwikkelen. Een wijziging in schooltijden hangt hiermee samen, dus Forte en de Willibrordschool hebben hier nauw contact over. De kosten voor de opvang kunt u in het informatie bulletin terug lezen. Wilt u een rekenvoorbeeld? Dit is bij de directie aanwezig. Kanttekening hierbij is dat dit wel inkomensafhankelijk kan zijn..

Forte geeft in ieder geval garantie dat er genoeg mogelijkheden zijn om kinderen op te vangen. Voor ouders die door een eventuele wijziging in de problemen komen, is een overgangsperiode tot de kerstvakantie mogelijk. 

Deze week kan per gezin een stembriefje worden ingeleverd waarin een eerste keuze gemaakt kan worden. Uw kind krijgt hiertoe vandaag een brief mee. Houdt u deze in de gaten? 

Heeft u vragen? We horen het graag!

Andere-tijden-in-onderwijs-en-opvang-meepraten-over-andere-schooltijden1 Andere-tijden-in-onderwijs-en-opvang-meepraten-over-andere-schooltijden1