Eerste schoolweek zit er weer op!

01-09-2016

Eindelijk zat de lange vakantie er op en mochten we er weer tegen aan in groep 8! Helemaal opgeladen gingen wij maandag weer aan de gang en wat hadden we er weer zin in (vooral de juffen). 
We vertelden onze vakantie verhalen, kregen nieuwe tablets (hele mooie), zochten nieuwe leesboeken uit en begonnen onze echte les rekenen, Engels en spelling. 
Het was best spannend om weer te starten in een nieuw jaar met nieuwe juffen en voor de juffen nieuwe kinderen, maar de eerste week is geslaagd! 

Volgende week gaan wij van start met het nieuwe thema van IPC ’Een leven lang fit’. We zijn ook meteen begonnen met ’The daily mile’. Dat past heel goed bij ons thema. Dan rennen wij één keer tussen de lessen door 1,5 km hard iedere dag. Daarna zijn wij namelijk weer extra geconcentreerd om verder te gaan met ons werk. Je kunt hierover meer lezen op de website van the daily mile. 

Ook krijgen wij volgende week een nieuwe juf in de klas. Juf Lisanne. Zij komt op donderdag en vrijdag. Tussen de nieuwsberichten vindt je een berichtje waarin zij zichzelf even kort voorstelt. 

 

groepsfoto 2 groepsfoto 2