Vacature MR-lid

Bericht van 26-04-2024

Vanaf het nieuwe schooljaar (september 2024) komt er een plekje vrij in de Medezeggenschapsraad. Vind jij ’t leuk om mee te denken op beleidsmatig vlak? Of wil je gewoonweg meer leren over inhoudelijke onderwerpen bij de Willibrord (zoals begroting, formatie en resultaten)? Zo’n 6 keer per jaar wordt hierover vergaderd met een oudergeleding en personeelsgeleding. Ook Anita sluit veelal aan. 

 

Wat is de MR?

In de Medezeggenschapsraad praten ouders en leerkrachten mee met de directie over het beleid van de school. Het doel van een MR is het komen tot kwalitatief goede besluiten, een zo optimaal mogelijk draagvlak voor besluiten en het leveren van een bijdrage aan de communicatie binnen de school. De MR heeft op verschillende fronten formeel advies en/of instemmingsrecht. Het gaat om financiële, beleidsmatige-, kwalitatieve zaken, het gaat om zaken die van belang zijn voor de school. Voor nu en voor de toekomst, het gaat om en over de kwaliteit van het onderwijs van uw kind!

 

Meer weten over de MR? Bekijk dan de pagina op onze website, aan dit bericht toegevoegd. 

 

Interesse? Stuur dan een berichtje naar mr@willibrord-school.nl. Uiteraard kun je ook een keer aansluiten bij een vergadering om te ontdekken of dit iets voor je is! 

 

newsletter newsletter