De week van groep 8

12-02-2016

Wat hebben we weer een hoop leuke dingen beleefd en veel geleerd. 

Het schooltheater ging super. Groep 1 t/m groep 7 en ouders, familie en vrienden kwamen bij ons kijken. Iedereen deed goed zijn best. Groep 8 bestaat uit talenten. 

We hebben mooie complimenten gekregen. Dit belooft wat voor onze eindmusical. Maar wat dat wordt, houden we nog even geheim.

 

Vorige week vrijdag vierden we in de ochtend carnaval. We maakten een enorme polonaise door de school. Wat zag iedereen er leuk uit! Van piraat tot Elsa tot spiderman. Daarna werden er allemaal verschillende oud Hollandse spelletjes gespeeld. Na de pauze gingen we lekker met zijn alle film kijken. 

In de middag vierden we de verjaardag van de juffen in de klas. We speelden de jongens tegen de meisjes, de juffen kregen cadeautjes en we gingen lekker buiten spelen en spelletjes doen. Het was een gezellige dag!

We gingen meteen het weekend in en hadden lekker een dagje langer, want alle juffen en meester kwamen maandag bij elkaar om met en van elkaar te leren en mooie nieuwe stappen te zetten voor de toekomst. Inmiddels gebeuren er dit jaar al zoveel mooie dingen in school. 

Woensdag ging juf Kim met groep 8 en een aantal ouders naar het Jac P. Thijsse. We mochten daar op bezoek komen om eens sfeer te proeven en te zien hoe dat nou gaat op de middelbare school. 

Afgelopen vrijdag hadden we een klein optreden van kinderen van de Willibrord-school die op de muziekschool zitten. We hoorden drumsolo’s, fluit, keyboard, dwarsfluit en gitaar. 

Ook de IPC lessen gaan door. Inmiddels hebben we weer een nieuw onderzoek gedaan naar een kunst stijl. Namelijk van de aboriginals. Zij vertelden allemaal verhalen met schilderingen waarin zij vooral stippen gebruikten. Wij hebben het ook geprobeerd en het resultaat mag er zijn! 
 

Tot maandag allemaal!

20160212_154931 20160212_154931
carnaval carnaval
carnaval2 carnaval2
carnaval3 carnaval3
muziek muziek
muziek2 muziek2
muziek6 muziek6
studiedag studiedag